Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omsorg


Har du

Har du någon gång
vandrat genom en mörk skog
en sen höstkväll

då fullmånen lyser upp din väg

när den plötsligt skyms av ett moln
och du är hopplöst förlorad till
mörkret

har du nånsin gått och nynnat på en sång
kanske en bön
och upplevt ett
mirakel

på båda sidor stigen tänds
ett pärlband av
lysmaskar
som leder dig hem

Har du någon gång fått uppleva det?

Det har jag.




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-17 22:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så bra affirmation av känslan du skriver
2018-08-29

  Ezmeralda VIP
Låter verkligen som ett mirakel.
Har upplevt en del andra mirakel.
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP