Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen brinner för mig

Himlen brinner, är det du som försöker få min uppmärksamhet?
Är det ditt sätt att visa dig eller söker jag efter ett tecken när det inte finns?
Kan du inte göra så att himlen brinner för mig?




Fri vers (Fri form) av Trasigtglas
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-17 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasigtglas