Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Semesterstängt landskap

 

Det är höst det är frid över kustnära land alla badstigar växer igen.

Vår natur tar semester den längtar dithän, den vill leva och klara sig själv.

Den vill läka de sår som en torka rev upp under soliga högsommardar

Men likt människors längtan från kyla och snö vill en skärgård få blomma igen, känna värmande sol höra badandes rop, till den tid då naturen blomstrar igen.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-17 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP