Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


känslor vi känner igen är en form utav trygghet. Smärta kan också bedöva


Sår

Sår slutar inte blöda
Förrän du tillåter dem att läka
River skorpan på nytt
Smärta är trots allt en känsla


Som jag förstår




Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-18 11:16



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vacker metaforisk dikt om kärlek
2018-08-22

  Gin83
Känner igen
Stark och sanningsenlig
Relaterar och minns
Starkt
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem