Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhörighet

Du lär mig om distans
på sätt som gör mig stark
Nya perspektiv på acceptans
når in i atomens kvark

Jag talar om balans
som jag ännu inte har
Sakta flätar jag en krans
och hoppas den blir hållbar

Kopplingen till universum
du berättar om
Påminnelsen som ger andrum
varifrån våra väsen kom

Om intelligens jag babblar
och bakom hjärna finns själ
Genom livet vi stapplar
möter dess vägskäl

Orden mellan oss flödar fritt
och mot ditt bröst jag vilar
Det vi bygger blir solitt
genom kärlek som strilar




Bunden vers (Rim) av Moirin
Läst 329 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-08-18 14:20



Bookmark and Share


  Stay Golden
Stay Golden ;)
2018-09-05

  nomine solutam
ibland har jag känt lite stolthet av någon dikt som jag har skrivit, men det är ingenting av det du borde vara.
Jag är ödmjukt imponerad.
"Jag talar om balans
som jag ännu inte har
Sakta flätar jag en krans
och hoppas den blir hållbar "
det är så oerhört vackert om att söka kraften till livet.


2018-08-28

  DavidM VIP
Tankeväckande och finstämda rader.
2018-08-25

  bumerang

Så är det som bäst.
Fint att läsa.
2018-08-18

    Peter Söderqvist
Fina rim i texten som hanterar distans och gemenskap så fritt och otvunget. Tillsammans vävs en helhet att fundera över. Fint.
2018-08-18

  Boneyfrank VIP
Fint rim. Fin dikt!
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin