Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymdbarn

välkommen rymdbarn
här i min famn
silverstardust i dina diamanter till ögon
du kommer med kärlekens budskap
ska lära oss att älska på riktigt igen
vet du att \"jag älskar dig\" är världens mest överanvända ord
när ska folk säga det när de verkligen menar det?
lär ut din visdom innan det är för sent
rymdbarn du lyser så härligt
i regnbågens alla färger
jag är så lycklig att det är jag som fick förlösa dig
ut i denna värld
en obetalbar skatt
en gåva av magi




Fri vers av Vargens ögon
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-06-12 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon