Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet gör ont

att leva
gör ont för oss alla

men vi får lära oss
att inte gråta, inte skrika

inte ens klaga,
bara bita ihop
och hålla allt inom oss

all smärta vi sväljer
vad gör den med oss?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 643 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-20 22:37



Bookmark and Share


    Alice.skriver
Den tar itu oss.
Min smärta blev för mycket, och nu försöker jag lära om lära rätt- och våga känna igen.

Mycket väl formulerat, jag gillar!
2018-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Förstör oss.
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP