Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleknad dröm

Ögon
säger kom
hit till mig
möt min värme
våt immig syn
låt mitt hjärta bulta
när tanken når min botten
där jag lagt min sorg till vila
djupt i graven fukten slår
mot min hud som minns en vår
där står du medans hettan dryper
jag ser vilset ner i marken
hela kroppen
skälver
stilla




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-20 02:14



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Längtan efter närhet och mycket känsla i orden...berörande!
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ