Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förebild


Var är min Pappa?

Har aldrig träffat den fegisen.


Och.


Jag skall vara förebild till mina barn?


Hur fan skall en Pappa vara?


När jag inte själv vet.


Inte så lätt kan jag meddela.

När man aldrig har haft en Pappa.


Bara en jävla fegis som gömde sig.


Hoppas att du är död din jävel.


Om inte.


Går jag rakt in och avslutar dig.


Du hinner inte ens be om förlåtelse.


Pappa.

Fan vad jag hatar dig.

Du tog bort hela min historia.

Släktforskning m.m.


Bara spring om du lever.

Om jag får veta var du är.


Då kommer inte några nävar finnas i byxfickor.


Livet kommer bara att tala med dig.










Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2018-08-20 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP