Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina vargögon

dina vargögons visdom
leder mig rätt igenom livets alla labyrinter
utan dig är jag svag
allt du gör skapar nya mönster
vi är ljus och mörker
tillsammans skapar vi färger




Fri vers av Vargens ögon
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-06-12 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon