Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solens dotter

Solens dotter ger oss vår säd
hon ser till att alla får det bra
vi tillber henne
för hennes godhets skull
ingen varelse är vackrare
som nyspunnet silke är hennes hår
ögonen är som stjärnor på natthimlen
munnen röd som blod
och ler jämt
vi står alla i skuld till denna skönhet
solens dotter föder liv
skapar nya möjligheter på vår jord




Fri vers av Vargens ögon
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-06-12 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon