Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sista gången

En suck
Känslan av att inte orka mer
Ett slut
Kanske också en början
men inte denna gång

Adjö!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-21 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ