Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa ensamma äldre kvinnor




"mitt barnbarn
är min bästa vän,
han kramar mig
varje gång jag kommer"




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-22 09:52



Bookmark and Share


  Spik
sorgligt, vuxna utan ett eget liv :(
2018-08-22

  alicja lappalainen VIP
:):)
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP