Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto :Copyright :Soligajag_1


Livets gyckel

Nu har livet tagit en vändning från
karusellen som snurrade och stannade
med ett knyck.

Kroppen har befunnit sig på det högsta
berget av alla.

Vill ta mig ner till den rätta nivån och
finna mitt inre lugn.

Fylla på med kärlek och värme från alla
håll tills jag spricker av lustan.

Skratta som en toka gör det lättare
att leva och ge dig hän till det
yttersta.

Ge mig allt eller inget .
Kom och ta mig med storm.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-22 19:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig dikt...:-))
2018-09-26

  ULJO
Ett skratt förlänger livet
2018-08-24

  Valter Örn VIP
Dikten sjuder av livsbejakande bornyr.
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP