Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ego


Du tror du kan bestämma över andra
Aha
och göra andras liv till ett helvete på jorden

Du tror att ditt liv är viktigare än mitt
att du har något slags privilegium att leva
precis som du vill
utan att ta hänsyn till någon annan

Aha
det är vad du tror

Tack och lov att mitt hjärta är mjukare än ditt
och att min hänsyn verkar flöda över
om man jämför med din

Aha
är det vad jag tror om mig själv

Jag förstår mig inte på oss
egocentriska
egoister




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-23 10:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Cool bild!
2018-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Land ska med lag byggas.
2018-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Med andra ord: Tack och lov att jag inte är som han där, som fariséen i templet bad.
2018-08-23

  stormengudrun VIP
Ok man kan tycka att det finns de som av egoistiska skäl beter sig hur som helst.
Men hur tänker jag själv?
Naturligtvis ska brottsliga handlingar beläggas med straff.
2018-08-23

  Bodingen VIP
Aha, mycket oegoistiskt gjort av dig att dela denna egoistiska text med oss övriga egocentriska egoister, Egon hälsar!
2018-08-23

  Cikoria Blå VIP
Aha!
Vem eller vad vi än säger eller tror oss företräda ...
det är inte så stor skillnad på oss...

Eller läste jag dikten som den inte var menad att läsa?

Om jag kommer på något,
kommer det snart ett: AHA från mig.

2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP