Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag flyt

jag skriver
jag blöder
mitt blod flyter
ut över pappret

pennan rör sig
av sig själv
från vänster till höger
rad efter rad, sida efter sida

nu har jag flyt
jag vet att jag kommer att falla
ner i avgrunden igen
det brukar komma ganska snart

så nu gäller det
att skriva
och skriva och skriva
så länge pennan glöder




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-23 22:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Good on yer!
2018-08-24

  Flisan
Är obehagligt bekant med den känslan.
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP