Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Störst-fiskaren Ragnar Harr summerar mysteriet (ur sin horisont) i minsta anteckningsblock i västfickan... via 3 x 16 = 48 rader


FiskarDeckarTrion, kap. 16

 

 

jag fick napp

 

uppdrag bröts

 

såg skum gäst

 

bärplock ej

 

triss i dam

 

skrevs vi ned

 

skarpt av Karp

 

som om skuld

 

härskar norr

 

torrt som helv...

 

Järs öv' älv

 

sam hård kväll

 

snack kontor

 

plötsligt spring

 

gamlings fynd

 

strandat där

 

 

 

akvarell

 

Lax kär i

 

Id tog kik

 

kyrktorns prång

 

U-båt lik

 

trång atrapp

 

sjunkit ur

 

sjukskött dröm

 

Marianne

 

sakna' slut

 

ändlös skur

 

regnskydd krävt

 

luckan stängd

 

sällskap for

 

ryskt mot väst

 

bläckfisk bort

 

 

 

steg igen

 

upp till liv

 

Lysekil?

 

Allalask?

 

Eltons tält?

 

nej, står kvar

 

husvagn fryst

 

Härnösand

 

där jag drog

 

ess ur fisk

 

och fick fram

 

fyra R

 

pusslet löst

 

klar mystär

 

irrar kring

 

krokars agn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-24 12:41



Bookmark and Share


  Nanna X
Haha vilket underbart block-format, roligt med avstavningarna! Fast jag fattar inte riktigt storyn bakom stenografin. Hur kom ryssarna, Elton och Alaska in i bilden?
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP