Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvinet

Sommarvinet
som jag sparat
hela sommaren
smakar sött
och mousserar

det smeker oss
svalkar våra läppar
fuktar vår lust

rinner långsamt
ur mun i mun

kittlar oss
in i ljumma natten
till lek

du följer vin
ur min navel
jag skrattar
du dricker
min glädje

harmoniska
rörelser
gungar oss sen till
sjunde himlen

Så det var tänkt

en klunk
annalkande höst
en blåsig sensommarkväll
det är gott ändå
sommarvinet




Fri vers av Livet1
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-24 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker som en sommarkväll
2018-11-06

  S~A •••
Mums
2018-08-26

  jba VIP
Så fint!
2018-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Nancy Sinatra...
Lee Hazelwood...
2018-08-24

  Flisan
Åh, passionen!
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1