Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnad

Vilar vid kanten
och faller
handlöst in i
sammetslen
varm
mörk
evighet

dina ögon
din själ

för mig till
outgrundligt
paradis

fylls till
sista cell
utav
världens vackraste
språk

utan att ett endaste
ord
kan lämna
min andedräkt

bara färdas
förundrad
hänförd
euforisk
längs livets
skönaste vandring






Fri vers av Livet1
Läst 384 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-24 22:20



Bookmark and Share


  DominiQueen
Enastående vackert
2018-08-28

  DominiQueen
Enastående vackert
2018-08-28

  mare VIP
Mycket fint!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1