Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så funkar det!


Vetenskap


Jag var ingen fena i fysik
men en sak lärde jag mig:

två likadana poler kan inte mötas
det är plus vs minus som gäller

Alltså kan inte hat möta hat
de två stöter bort varann

däremot kan hat och kärlek mötas i
nån slags kosmisk förening

Be mig inte förklara hur det funkar

det är Vetenskap




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-25 00:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kärleken hatar det onda.
2018-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek och hat är inte varandras motsatser, men kärlek och likgiltighet.
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP