Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt bortom världen



Långt bortom världen är en vägvakans
som jag ej längre kan bortse från eller rymma,
långt bortom världen, någon annan stans,
är hemligdyner som min syn vill skymma.

Långt bortom världen är min kärlek fri
att följa känslan genom gränsefärden,
långt bortom världen är ej längre ni
som stryper mig, jag kryper ej, långt bortom världen.

Långt bortom världen kan jag ej förklara -
Du frågar
men jag vill ej svara
mig plågar
världen bara
men jag blir fri, långt bortom världen.











Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-25 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP