Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man står inför val


Färger

Ibland så får man välja
Blott mellan svart och grått
Den första vet man inget
Kan dölja rött och blått
Den andra kan man skönja
Av tiden som har gått

Många färger svävar
Ovanför mitt slott
Min håv far genom bågen
Fångar molnen blott
Om jag bland Dem får välja
Jag ej får ha för brått




Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-25 18:04



Bookmark and Share


  Gin83
Den här va jättefin
Känslosam och funderande
Med ett lite klassiskt högtidligt stråk i sig
Får en sagokänsla också i ordvalen..som tagen ur en bok
Riktigt bra
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem