Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normal

nu vet jag ju inte
speciellt mycket om
hur det är att vara normal
men det är knappast
speciellt kul det heller




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-25 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vem är normal? Bra skrivet.
2018-12-19

  Anders Frankenberg Waster
Befriande !
Dessutom rymmer orden en underbar livsbejakande humor som tilltalar mig !
2018-08-29

    Alice.skriver
Håller med.
Allt roligt händer ju när man är sig själv utan att försöka passa in i ett mönster, en mall.


2018-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Nej, inte enligt Marilyn Monroe.

https://myhotposters.com/products/marilyn-monroe-quotes-being-normal-is-boring-poster
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP