Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi klarar oss till de lyckliga sluten


vi har fått hur många lyckliga slut som helst

det är de olyckliga fortsättningarna,
kallsuparna av den hårda verkligheten som kommer efter att vi stängt sagoboken,

det är dem vi inte klarar av




Fri vers av mögel
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-25 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel