Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En på tusen

Kärleksbett
över nacke och hals
paralyserar

med öppen mun
håller hon andan
driften blottas

inga ord
får plats
bara känslan
ett med varat

bara villighet
fullständig hängivenhet

vildkvinnan
är väckt och hon verkar
omättlig

rentav väldigt berusad







Fri vers av Livet1
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-26 15:20



Bookmark and Share


    Alice.skriver
Mycket bra. Man vill liksom bara känna som den omättliga kvinnan!

2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1