Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hitlåt


Magaluf


Jag har till och med haft en hitlåt i Spanien.

Vi skrev den på Gotland.

Jag och några av mina vänner.


Sedan in i studion.


Låten var en riktig partyhit.


Någon DJ fick tag på den.


Jag tror från vår basist.

I ett annat band.


Som jag också saknar.


Right Stuff.


Och den har dånat över hela Magaluf.


Och.


Titel är helt sjuk.


Ollebubbarnas Paradis.






Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-08-27 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP