Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


August breeze



August breeze
Purple hair yours
When I close my eyes
Heaven reaches my nose
Carefree clouds
Look homeless
Speak this moment
Speak loud
Share with me your precious teardrops
I embrace you
Autumn glorious




Fri vers (Fri form) av bluedröm VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-27 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP