Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄRSTRID


Med draget svärd,
skottsäker väst, och nedfällt visir
lönnmördades han

i stillhet
långsamt
och nära nog obemärkt
av sin skugga

Fortfarande iklädd stövlar



© Anders F. Wester 2018




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Frankenberg Waster
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-29 06:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Redo till strid
men modet tog slut
när verkligheten närmade sig
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster