Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min mor.


PUSSELBITEN SOM FÖRSVANN

Jag trodde att du vis av ålderdomen blivit avklarad,
beredd
Ja, närmast upphöjd.

Men skälvande tog du min hand och frågade:
"Vad var själva poängen?"
Sekunden innan du lämnade mig
svarslös.


© Anders Frankenberg Wester November 2020






Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Frankenberg Waster
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 21:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag trodde att du med ålderns visdom förstod livets mening men jag insåg att du visste lika lite som jag

2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster