Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR SKRIVBORDSLÅDAN


Vem är du ?
Ingen har ju sett dig
Finns du ?
Vad är det du vill ?

Du oroar inte någon
Du skänker ingen tröst.
Du är ljuset som aldrig tändes,
ett slags vykort utan adress

Vad är visdom som aldrig yppas...?
Vad är sanning som saknar mod...?
Innan fågeln lärde sig flyga
Föll den ner från sin kvist

och dog.



© Anders F. Wester 2018




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Frankenberg Waster
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-31 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster