Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja om

halva mitt liv
försökte jag vara nånting
det förväntades att jag var

men jag kan inte
skylla på nån annan,
det var mitt eget dåliga val

nu har jag rättat till det –
det liv jag aldrig borde ha levt
har jag lämnat bakom mig och jag går aldrig tillbaka




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-01 11:50



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Det krävs mod att ta steget,men oftast brukar det gå bra!
2018-09-01

    ej medlem längre
Och förhoppningsvis - ångrar inget!
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP