Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konklusion om attraktion

Låt kvinnors feminitet och skönhet

blomma så länge den kan

Det är till för att

föra människosläktet vidare




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-01 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyvärr - människosläktet - undrar (för planeten) - bättre utan oss.
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP