Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest VII

vad funderar du på
när du ligger vaken
klockan fyra på natten?

har du ångest?
om du inte har ångest
så är du inte klok

vad gör du när demonerna knackar på?
släpper du in dem
eller försöker du springa undan?

stig upp då
och försök springa undan dem
men förr eller senare stannar du –
förr eller senare måste du stanna




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-05 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP