Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allting är så mycket mer än det du ser


Ingenting är vad det ser ut att vara

Vi är träd
bland träden

det är lätt att tro
att vi sitter fast
och är dömda att stå där
en och en

men en kommunikation sker
under jord

genom rottrådar når vi
varandra och
till skogens alla hörn
ges tillträde

vi är en enhet
en oändlig kraft
att räkna med

du är aldrig ensam och
jag är alltid omsluten
i ett hav
av skog




Fri vers av Livet1
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-01 22:34



Bookmark and Share


  DominiQueen
WOW!!! Visste detta, men så fint och poetiskt och som ur en saga Du förmedlar denna för många okända nästan mystik. SNYGGT! Du är en pennans mästare..

(eller tangentbordets ;-) ) haha
Hur som en Maestro i närvaro & ord som tränger in...
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1