Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det godas hatsoldater



Vi är varandras motsatser
men ändå vandras botplatser
tillsammans
vill flammans
sländor upp och slå
evighetselden till en spillras
platå.
Fast fällor gillras,
tillsammans i gammans stormar står vi,
tillsammans går vi,
tillsammans, fast framtidsmammor skallar "schism
emellan oss föreslår vi,
förutspår vi
i feminism;
Har du gjort slut med din kille?"
De vill ha dig som soldat
att känna samma hat
och dille
som dem.
Men hat är ett livsslöseri
vi vandrar mot flamman, vi,
vi vandrar mot botplatshem,
sen kan de stå och stöveltrampa
var mingelvamp och singelslampa.












Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-01 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP