Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi ge något som inte tas ifirån oss?

Kan vi ge något som inte tas ifirån oss?




Fri vers av Mayssa
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-02 11:26



Bookmark and Share


  Whero
Ja, och tvärtom också.
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa