Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland händer det!


Ny giv

När täckelsen rämnar

och dagar får liv

När korten har skiftats

och det är dags för en giv

 

Ingen vet vad som kommer

Ingen vet vad som går

Förändring är tvunget

men det är ödet som rår

 

Men livet blir verkligt

som när man började leva

Nu kanske man åter får titta

bakom täckelsens reva




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-02 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP