Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fria former


Den Evige

Jo det kan nog vara

av värde att behandla

Betjänten min väl

Den ska ju hålla 

hela det här livet

Visserligen ser jag

Gammeldomen

sätta spår i hans kropp

Men nu är det ju så,

en gång för alla

Det materiella har ett slut,

en början, en mitt och ett slut

Den överlever inte livet,

men det gör jag

och har alltid gjort det

Genom alla liven

är det jag som är,

den som består

I alla tider,

både gamla och kommande,

kommer jag alltid att vara

Den som är

Den Evige




Fri vers (Fri form) av Mats VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-02 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP