Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

 

Solen

vattnet 

som en spegel

Den gröna livsskogen

fördubblas i ytan.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-02 19:28



Bookmark and Share


  Viksten
Välskrivet och vackert
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP