Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fritt andas morgonens ljusning


MORGONENS LJUSNING!

 Hellre leva ensam än att leva för andras gillande

Frihet börjar därifrån

Fritt andas morgonens ljusning




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-03 08:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, skriver under utan att tveka!
2018-09-03

  Öknens Ros VIP
Positiva och kloka levnadsregler.
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP