Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har ansvar?

Vanligt förnuft
är verkligen
sällsynt numera...

Nu tycks rutiner
och regler allt regera...

När något skett
som gått snett
är det ju
instruktionens fel...

Så man undrar då, prövas
aldrig instruktionerna innan
de tas i bruk...

För det första som sägs
när det klagas och nå´n
miss uppdagas...

Vi tar till oss ert klagomål
och givetvis sätter vi till
en utredning och en översyn
på alla instruktioner
hittar vi något fel nu
rättar vi till det ju...

Om ett tag är det snart dags igen...
Vi måste se över våra rutiner och...





















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-03 10:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är ett eländes ansvar, en frågar vilt just envar, men trots anställd ingen det äger, bara rycker på axlarna tyst det säger, någonstans säkert bara inte här, det är inte deras bord på vilket de svär...
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt