Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M är en person som betyder allt för mig men som mu bär på ett höghus där döden spelar dagliga spratt. Vet att jag skriver mycket om M men en befrielse en terapi att skriva av sig.


Älskade älskade M

Det har gått 18 år i orättvisans våld
Du bär nu på minnen du glömt
Då Värnamo nu en korridor
Livets trasor hänger på din sarjade kropp
Som ännu någonstans andas livslust
Hör fiolernas sorgsna stämma

Oansätt så försöker jag fånga den fjäril du än gång skapat
Lever jag i en psykotisk värld där regnet aldrig faller. I tron om ett liv...





Fri vers av LizzyyO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-03 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO