Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhäxande ondska

Å du, förhäxande ondska!
I nattens dimmor dansar dem - demonerna med onda begär.
I eldens sken strider dem - älvorna med förhäxande själar.
I åskans sång hör man dem - änglarna med klippta vingar.
I vattnets djup lurar dem - andeväsen med kalla hjärtan.
Å du, förhäxande ondska!




Fri vers av Nattis83
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-06-12 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83