Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur bygger man upp ett liv med en dålig grund?


Grunden

En stunds lycka som lyser upp min värld
Sen kommer ångesten och tar fast i min själ
Mörka tankar tränger sig på från alla mörka hörn i mitt sinne

Osäkerhet är inte attraktivt har någon sagt till mig
Jag är alltid osäker på mig själv, varje dag
Jag vill bara gömma mig och bara glömma att jag existerar

Jag känner mig liten igen, som den osäkra sköra lilla flicka jag en gång var
Hårda ord har trasat sönder min själ
Ingen har brytt sig tillräckligt för att skydda mig från allt

Kärlek för mig är hårda ord och slag
Bråk, ångest, oro, självhat
Hur ändrar man allt?

Jag har kämpat med allt sen jag var 2 år
Hur bygger man upp något om man aldrig haft någon stabil grund?
Som ett sandslott som ständigt sköljs bort av havet




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-05 20:07



Bookmark and Share


  Philip V
Bra skrivet!
2018-09-06

  Fulbergarn
Jag vet att det går, men hur vet jag ej.
2018-09-06

  Stay Golden
Tunga toner.. man får bygga på vad man tro är sant och rätt <3
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer