Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var du och jag mot världen, älskling..


om feberfrost och om oss



snöflingorna var lika stora
som dina handflator
och på bara några sekunder
hade platsen vi stod på
färgats vit

jag funderar fortfarande på
om det var alkoholen
eller du
som talade till mig den där natten
för så länge sedan

du pratade om
klimatförändringar
om feberfrost och
om oss och morgondagen
allt som skulle hända

vi stod där utanför macken
och allt jag kunde höra
var din röst
som genomsyrade hela mig
dina ögon som överröstade allt annat

hur allt det där vackra
fick ett slut
kommer jag inte längre ihåg
var det mina ord
var det min tystnad




Övriga genrer av rebekka
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-06-12 23:37



Bookmark and Share


  annaforsberg
Helt underbar Bekka!
Grymt skönt flyt i dikten!
Helt tagen av hur du så enkelt kan få något litet att låta så vackert!
Keep on writing!
Love it!
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka