Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna vår värld

 

Kom dansa en skymt

till ljus och glädjerik tid

fyll mina händer med värme

och lägg dig att finnas invid.

 

Jag reser min stolthet

mot din skönhet och flärd

och tror bortom tanken

att vi ska finna vår värld.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-07 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP