Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbtott

Du mättade min mun
med tårar från din kind
Separationen stod klar
Andetagen var sakta som det
stilla vattnet mot stranden
Ångesten sprängde i
mitt bröst
som en rädd liten sparv
bultade mitt hjärta
Du kom nära mig
men går sakta bort




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-07 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg