Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ä snault tlltauget !

När man ser bilder på nätet

från alla tv-dueller inför valet

så slås man av att alla män 

har så snålt skurna byxor och kavajer

Det ser verkligen inte estetiskt snyggt ut

Män har ju inte samma kroppsform som kvinnor,

så en annan skärning måste tillämpas

Jag har ofta undrat hur det ser ut så här

Är det formgivare eller männen själva

som fastnat i den allmänna feminiseringen ?




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-08 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP