Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En roterande spegel av musik - kampanjpris!

Passa på!
Nu över helgen är det kampanj på min bok En roterande spegel av musik.
Nedsatt pris till 175:- (ordinarie pris 225 kr)
Endast över helgen!

Genre: Existensialism, surrealism och mystik. Noveller och dikter med ockulta och övernaturliga inslag.

https://widget.publit.com/joakim-nordbradt_3442/page/1




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-08 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt