Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstren

mata inte monstren
gräv upp dem
och dra ut dem
för att ruttna
och torka i solljuset

mata inte monstren
väck dem inte
de är underbara
att ge sig hän åt
och att ha party med

men det finns ett pris
och det är du som betalar
det är du som står för notan
när festen är slut
och priset är högt

monstren ligger på lur
och när de kommer igen
minns då
att det var du själv
som släppte in dem




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-09 10:16



Bookmark and Share


  annapoem
Man har endast sig själv att skylla
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP